6398-2

Ons bereikte een verzoek om antwoord op vraag 6398-2: hoe wij de geboortehoroscoop dienen te behandelen van iemand die in gewichtloze toestand van de moeder en dronken staat van de piloot en waarschijnlijke vader op of nabij de planeet Mars is geboren in een ruimtecapsule van Elon Musk. Vanzelfsprekend geven wij in deze netelige kwestie het woord aan Joke Tegeninne, de onovertroffen lerares Astrologische Berekeningen voor Dummies, wier onvolprezen prijzige boek zo grif over de toonbank is gegaan, dat een nieuwe deklaag nodig was.

Wie anders dan Joke zou immers de duiding van een Volle Maan in het denkbeeld Tijger zo haarfijn uit kunnen leggen?

En wie zou het karakter van een onbekende tobber durven uit te penselen, indien deze kwast niet trouw als de Hondsster haar lessen tot en met het vierde jaar alsmede de aansluitende cursus Voorbereiding op Vlammende Voorspellingen gevolgd en afgesloten heeft met een duur betaald alumni-diploma?

Welnu, ter zake. Vileine toespelingen door vroegtijdig afgehaakte studenten, dat Joke niks van het antwoord zal bakken, schuiven we als niet existent terzijde en repliceren hier ongewijzigd haar kordate antwoord: 老虎是月球的主人.