Nieuwsnep

Uit decent klachtenonderzoek blijkt dat ‘steeds meer gemiddelde Nederlanders gelukkiger zijn dan zesenzeventig jaar geleden.Volgens linkse zuurpruimen zou dit in schril contrast staan met berichtgeving over fors en fiks gestegen lasten van huisvesting, energie, ozb en dagelijkse boodschappen, waar niet alleen uitkeringsafhankelijke randgroepen en werkschuwe minderheden de dupe van dreigen te worden, maar ook de afkalvende middenklasse, die op de rand van uitroeiing balanceert en zich slechts met dubieuze leningen staande weet te houden om de tweede skivakantie in Dubai te financieren.

Het Miniserie van Volgezondheid reageert desgevraagd, dat allerlei gepresenteerde rapportcijfers momenteel extensief bestudeerd en geëvalueerd worden en dat ook de rekenkamer volop is.

De woordvoerder van minster van Propaanganda Witzenwichser liet weten, dat de wifi in zijn tweede strandhuis in de Malledieven er uit legt, zodat zij noch op kamer- noch op andere examenvragen kan responderen.
Het bekende kliekje tv-deskundigen zal inzake deze kewesties van avond meningen te bersten geven, die erop gericht zijn om het zelfstandig denken verder te ontmoedigen. Behoeft het nog betoog, dat wij allen dus met oogjes en snaveltjes toe gerust kunnen blijven slapen, nu ons welbevinden veilig en verzekerd is in zulke zalvende handen?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019